Vervelend dat er iets niet in orde is met uw product. Bestellingen via Bed Inn worden geleverd door de partners waarmee we samenwerken om u een zo breed en relevant mogelijk aanbod te presenteren. Is er iets mis met een product dan zullen wij ons best doen om de situatie voor u naar tevredenheid op te lossen. 

Twijfelt u, of wilt u advies? Neem gerust contact op met de klantenservice van BED INN.

Welke garantie geldt voor mijn producten?

Elke Partner van BED INN garandeert dat een product dat u via Bed Inn koopt en thuis ontvangt in goede staat is en blijft functioneren bij normaal gebruik. Zo is dat omschreven in de wettelijke garantie. Functioneert uw product binnen de garantieperiode niet goed en beoordeelt onze leveringspartner uw klacht als gegrond, dan biedt hij u zo spoedig mogelijk een gepaste oplossing. Dat kan zijn reparatie, een nieuw product of (gedeeltelijk) uw geld terug, afhankelijk van het soort product. De contactgegevens van de partner vindt u via uw bestelling in uw BED INN account (zie boven). Omdat u met deze partner een koopovereenkomst hebt afgesloten, is dit de aangewezen partij om u te helpen.

Extra fabrieksgarantie

De meeste fabrikanten bieden bovenop de wettelijke garantie een extra fabrieksgarantie. Soms dient u deze aan te vragen, in andere gevallen geldt uw aankoopbevestiging als garantiebewijs. In de instructies bij uw product leest u hoe u het correct gebruikt en onderhoudt. U vindt er tevens of er sprake is van fabrieksgarantie en onder welke voorwaarden. TIP: controleer of de fabrikant wil dat u een product aanmeldt voor garantie (digitaal of via een garantiekaart); mogelijk komt u daarmee meteen in aanmerking voor een langere (fabrieks)garantietermijn. 

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.